Muziek


uitvaart.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Muziek
De Vertroosting
De vertroosting: muziek bij uitvaart; begrafenis en crematie. de vertroosting bestaat uit annemiek van zeben, alt-zangeres en paul de boer, pianist/organist.
http://www.devertroosting.nl/welkom.htm

Harpist
Harpist eva tebbe: treedt op als soliste met koor,orkest en solorecitals, is werkzaam als kamermusicus, koorbegeleider en harpdocent.
http://www.harpist.nl

Panta Rhei
Zingen bij leven en dood. een klein koor bij uitvaarten en huwelijken in arnhem en wijde omgeving. persoonlijke keuze uit klassieke en lichte muziek.
http://www.pantarheivocaal.nl/

Uitvaart doedelzakspeler
Het is gebruikelijk dat er bij een uitvaart muziek ten gehore wordt gebracht. Hebt u ook wel eens gedacht aan de gevoelige, emotionele klanken van een doedelzak? Kiest u voor een traditioneel afscheid met een kenmerkend geluid? De dragende klanken van de schotse doedelzak, maken van elke uitvaart een unieke en waardevolle herinnering. De Uitvaart Doedelzakspeler beschikt over een passend repertoire om een uitvaart uniek te maken.Tunes als Amazing Grace, Mull of Kintyre, Danny Boy of Highland Cathedral, zijn enkele nummers uit het repertoire, maar eigen inbreng is natuurlijk mogelijk. De muzikale begeleiding wordt vaak verzorgd door één doedelzakspeler. Indien u dat wenst is het mogelijk meerdere doedelzakspelers, met of zonder drummer, de uitvaart te laten verzorgen.
http://uitvaartdoedelzakspeler.nl

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid