Rouwkaarten


uitvaart.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Rouwkaarten
Drukkerij prijzen
Op zoek naar prijzen van een drukkerij? Bij meeroffertes kunt u gratis en vrijblijvend drukkerij prijzen aanvragen.
http://www.meeroffertes.nl/drukkerij

Gedichten voor rouwkaarten
Gedichten voor op een rouwkaart
http://www.rouwkaartgedichten.nl/index.php

Onwerpkamer Waterdruk
Waterdruk is de ontwerpkamer van sil van oort en maakt bijzondere condoleance kaarten en rouwbrieven voor kinderen en volwassenen die aansluiten bij een gevoel van verdriet
http://www.waterdruk.nl/

Personate.nl
Personate.nl
http://www.personate.nl/

Rouwkaarten nieuwe stijl
Uitvaart.nl is de internetsite waar teminale zorg, uitvaartzorg en nazorg worden gepresenteerd als een harmonieus geheel. alle facetten die spelen in de periode rondom overlijden komen hier aan bod. zo vindt u informatie over de uitvaart, begrafenis of crematie. op de website treft u de presentaties van uitvaartondernemingen, crematoria, toeleveranciers en nog veel meer.
http://www.uitvaart.nl/page_1335.html

Uitgeverij Cantharus B.V.
Uitgeverij Cantharus B.V.
http://www.cantharus.nl

Vaarwel.nl
Op vaarwel neemt u afscheid van uw geliefden. in alle rust. zoals u dat wilt. zo lang als u wilt. en alleen met wie u dat wilt.
http://www.vaarwel.nl/pages/rouwkaarten

Yarden Rouwkaarten
Familie, goede vrienden en bijvoorbeeld de werkgever kunt u persoonlijk op de hoogte stellen van een overlijden. een rouwkaart wordt vaak gezien als de officiƫle aankondiging van een overlijden en is meestal ook de uitnodiging voor de crematie of begrafenis. u kunt ook een advertentie plaatsen, bijvoorbeeld in een dagblad of in een verenigingsblad.
http://www.yarden.nl/Alles-over-uitvaart/Informatie/uitvaart-voorbereiden-direct-online-uw-uitvaartverzekering-afsluiten/Rouwkaarten.htm

Gerelateerd
 • Begraafplaats voor veteranen bij ereveld in Loenen
  Het Veteranen Platform en de Oorlogsgravenstichting willen dat er een begraafplaats wordt aangelegd voor overleden veteranen. De initiatiefnemers willen de begraafplaats aanleggen vlakbij het ereveld ...
 • Erehaag van inwoners Lutten bij uitvaart baby Milan
  Lutten - Een erehaag bestaande uit honderden mensen vormde zich vrijdagmiddag aan weerszijden van de Stobbeplasweg bij de uitvaart van baby Milan in Lutten.
 • De Eenzame Uitvaart nu ook in Leuven
  Op 4 maart vond de eerste Eenzame Uitvaart plaats in Leuven, een literair en sociaal project waarbij dichters eenzaam gestorvenen begeleiden naar hun laats...
 • 'Captain Jerk' verdedigt afwezigheid bij uitvaart Spock
  Star Trek-acteur Leonard Nimoy, Spock, is zondag naar zijn laatste rustplaats gebracht. Zonder de man die onlosmakelijk met hem was verbonden: Captain Kirk (William Shatner). Die verdedigt zijn afwezigheid nu, na een storm van kritiek.
 • Uitvaart doodgestoken Angelo van Emmerik in Tilburg drukbe..
  TILBURG - Familieleden en naasten hebben zaterdagmiddag afscheid genomen van de doodgestoken Tilburger Angelo van Emmerik (23). De uitvaart in Crematorium Tilburg werd drukbezocht. Mensen zaten op de vensterbanken of stonden achterin de zaal om de dienst bij te wonen, vertelt neef Bart Bambacht.

 • Privacybeleid